Logo Kveldskjøring og frokostkjøring:

Opplev den magiske blåtimen i bakken

merker-alpinsenter

Når mørket senker seg tennes lysene i alpinbakkene og skiløypene i 
hyttefeltet. I den magiske timen før sola står opp og sola går ned har du bakkene til din rådighet.

Meråker alpinsenter har ekspandert denne sesongen. Åpningstidene i bakkene er større enn noen gang. Hver eneste ukedag kan du være med på kveldskjøring, og hver lørdag kan du bli med på frokostkjøring i Meråkers eldorado for hytteboere, skiløpere og alpinister. Med ski-in og ski- out muligheter rett utenfor hyttedøra, ligger alt til rette for å utnytte fritida til det fulle. 

Kjøp tomt – få sesongkort

Kjøper du hyttetomt i Fagerlia, får du dessuten sesongkort i alpinbakken på kjøpet. Det finnes også et eget Meråkerkort for hytteboere og meråkerbygg som ønsker å bruke alpinanlegget mest mulig.  

Frokostkjøring

Meråker alpinsenter tilbyr frokostkjøring lørdager mellom 08.00 og 09.30. For sporty morgenfugler og hytteeiere i Fagerlia, er dette er helt supert tilbud! Her kan du nyte frisk luft og få melkesyre i låra nesten før sola har stått opp. 

Kveldskjøring

For de som foretrekker late morgener, så er tilbudet om kveldskjøring midt i blinken! Kommer dere på hytta en sen fredagskveld, så rekker dere likevel en tur i bakken. Mandag til fredag er heisene åpne mellom 17.00 og 21.00. (åpningstider).

Åpningstider

KVELDSKJØRING

Mandag – Fredag:
17:00 – 21:00

FROKOSTKJØRING

Lørdag:
08:00 – 09:30


Leter du etter hytte eller tomt i nærheten av Meråker Alpinsenter har du mange flotte muligheter!