Logo Familieaktivitet i julen:

Velkommen på julekjøring i Meråker!

fagerlia6

Meråker Alpinsenter lover god stemning i bakken denne jula. Alpinsenteret har åpent for kjøring både lille julaften, men også i romjula!

Vi kjører i gang heisene igjen 2. juledag, og har åpent fra 10-15 hele romjula. Det forteller Aud Sakshaug som er daglig leder i skieldoradoet. Hun ønsker alle hjertelig velkommen i bakken!

Det meldes om kuldegrader så langt værvarselet rekker, så snøen ser ut til å holde seg fin resten av året. Kaféen i anlegget holder også åpent i romjula, så det er muligheter for å fylle på energitanken med både mat og noe varmt å drikke.

Nytt for sesongen, er at topptrekket har fått nytt heis-hus og samtidig har styringssystemet til heisene fått en real oppgradering. Disse utbedringene gjør at det blir færre driftsstanser, og bedre forhold til våre gjester. Og det er mye spennende som foregår i kulissene, om vi skal tro på sjefen sjøl. Det kommer til å skje ting, men ingenting er bestemt enda, det er bare å følge med!

Denne jula er det 2 heiser som er i drift. Hele skianlegget åpnes så raskt snøforholdene tillater det. Sjekke forholdene i bakken? Sjekk ut dagens forhold på Meråker alpinsenter sine nettsider!  Skipass kjøpes på nett her

Vi ønsker deg GOD TUR I BAKKEN, og riktig GOD JUL!
 
 

ÅPNINGSTIDER

Lille julaften:
10.00 – 15.00

Romjula (fra 26.12):
10.00 – 15.00


Leter du etter hytte eller tomt i nærheten av Meråker Alpinsenter har du mange flotte muligheter!