Turmål

Pop up Bootcamp i Fagerlia

styrk-06

Personlig trener Andréa Reppe Underhaug inviterer til bootcamp i Fagerlia. Alt du trenger er treningstøy og drikkeflaske, og Andréa lover deg endorfingaranti.

 • Type:
  Styrketrening
 • Start:
  Meråker alpinsenter, alpinkaféen
 • Gradering:
  Kondisjon og styrke tilpasset alle
 • Varighet:
  45 min.
 • Tips:

  Styrk tilbyr ulike treningspakker for grupper, PT-timer og online coaching.

 • GPS koordinater:

  Posisjon start
  63.45685453339495, 11.69518593036574

  Posisjon turmål
  63.45685453339495, 11.69518593036574

Posisjon start
Posisjon turmål
Se stort kart +

Øktene konsentrerer seg om mestringsglede og smilepuls. Det legges opp til trening to søndager, men det utelukkes ikke at det kan bli flere dersom deltakelsen blir bra. Møt opp til en artig trening utenfor alpincaféen alene, sammen med familien eller venner. Dette er noe som alle kan delta på.

 

Når: Søndag 22.8 og 5.9.2021, start kl. 10.00 (drop in)

Les mer om tilbudet: www.styrktrening.no

Pris: kr 150,- per økt (introduksjonspris, betales med Vipps)

 

 

Energiskaper og PT

Det har gått et år siden Andréa Reppe Underhaug startet opp treningssenter i Meråker, og mottakelsen har vært bra. I og rett utenfor treningsstudioet har hun skreddersydd trening til forskjellige målgrupper fra barn- og ungdom til eldre. Hun har egne jentegrupper og eget opplegg for menn. Hun elsker å trene, er utdannet kokk, kostholdsveileder og personlig trener. I tillegg har hun en rekke kurs innen trening og instruksjon.

 

 

Fra kokk til trening og helse

Andréa har jobbet på Kirkebyfjellet og på Flamman hos en av Sveriges beste kokker, Lena Flaten. Det er ingen tvil om at hennes syn på mat er i tråd med filosofien til den prisbelønte fjellkokken fra Storlien. Ved siden av arbeid på helsetunet, har de siste årene dreid seg mye om trening, kosthold og god helse. Andrea fyller på med idrettsfaglig utdanning, og i koronaåret åpnet hun treningssenter i Meråker, der hennes kunnskap om idrett og kostholdsveiledning står sentralt. Selv er hun bitt av hinderløp-basillen og har smittet både familie og flere i sin omgangskrets til å ta utfordringer i treningsveien.

– Min viktigste jobb er å skape treningsglede. I mine øyne er fysisk aktivitet en enorm kilde til motivasjon, mestringsfølelse og god selvfølelse, forteller Andréa.

 

 

Naturen motiverer

Den personlige treneren elsker å stå på snowboard i Meråker alpinsenter om vinteren, og tar gjerne en topptur for å nyte de vakre fjellene som ligger lett tilgjengelige utenfor stuedøra. Andréa tar ofte en treningstur sammen med familien og hunden Ozzy. Selv når hun er sliten, klarer hun å gå dørstokkmila fordi hun vet hvilken gevinst det gir henne.

– Det å være til stede i naturen gir meg masse energi og glede. Jeg er glad i å være aktiv og allsidig. Toppturer om vinteren med truger og brettet på ryggen er helt nydelig. Belønningen du får på toppen med den vakre utsikten og ikke minst følelsen av å kjøre i pudderet ned fjellsiden er fantastisk, sier hun.

Andrea er den tobarnsmoren i gata som kanskje har litt større treningsinteresse enn de fleste, og nå gløder hun for å bidra til å gi den samme energien til andre.

– Jeg er ikke verdensmester i noe, men jeg ønsker å være til inspirasjon og motivasjon. Jeg har funnet min glede ved å være ute i naturen som er den største og beste lekeplassen. Alt fra hinderløpstrening til hard trening i bløt myr med blodsmak i munnen og til rolige turer med ekstra god matpakke og termos med kaffe i sekken gir meg utrolig mye. Det får meg til å senke skuldrene og nyte fantastiske og magiske øyeblikk. Å ligge i hengekøya og dingle med frisk luft i ansiktet er noe helt for seg selv, som bare må oppleves, forteller hun.

 

 

Inspirert av hinderløypetrenden

Å være ute får Andréa til å glemme tid og sted, hun kjenner frihet og får tankene vekk fra hverdagslig stress. Her i området er alt så lett tilgjengelig, og du kan løpe stort sett hvor som helst, eller finne en fin bakke med snø du bare leke deg i.

– All den tiden jeg investerer i trening og god helse gir meg bedre nattesøvn, jeg blir høy på livet når jeg kommer i gang med en økt. I nesten alle tilfeller virker hverdagslige problemer mindre etter trening, og det ønsker jeg at andre skal ha gleden av å kjenne på, forteller Andréa.

De siste årene har hinderløp vært i vekst i Norge. Stadig flere oppdager den morsomme og utfordrende formen for konkurranse. Andréa har vært med på mange hinderløp før koronaen gav interessen en liten pause. De siste to årene har hun også arrangert familiehinderløp i Meråker. Det tenker hun å fortsette med.

– Bare følelsen av å kunne forsere et hinder du ikke trodde du klarte gir et ekstremt adrenalinrush, sier hun.

Energien virker aldri å ta slutt. Dette er noe hun brenner for.

– Treningsmotivasjon er ikke noe du får, det er noe du skaper selv.

 

Se video av Andréa under.