Logo Nye naboer flytter inn

Hytteparadis i vekst

1k2a2917-1

Nye tomter med umiddelbar nærhet til skiløyper og alpinanlegg er salgsklare.  Her kan drømmen om hyttepåske bli virkelig allerede neste år. 

I fjor kjøpte familien hyttetomt i Meråker. Nå er hytta på fjellet klar til innflytting. Tomtene på Tiurtoppen gikk unna i rekordfart. Da feltet ble lagt ut for salg vinteren 2017, forsvant samtlige 17 tomter fort. Nå står det hytter på ti av dem, og aktiviteten er stor i Fagerlia. 

HYTTEFAMILIE: Det tar under én time å kjøre hjemmefra. Grethe, Kai Ove og barna Silje og Thea har kort vei til skiløyper og alpinanlegg. Nå blir det påskefeiring i splitter ny hytte.

 

– Vi vurderte flere områder, men valgte Meråker. Det er kort avstand fra Sveberg og hit. Jeg rekker å gå en mil på ski før jeg spiser fredagstacoen og slapper av sammen med familien, forteller Kai Ove Moen.

Familien gleder seg til å komme på plass i sin nye fritidsbolig. Med den korte avstanden fra hjem til hytte, kommer de til å bruke mye tid her. Det går fint å kjøre en dagstur, og det går fint å kjøre ned for å være med på håndballkamp til en av døtrene. Kai Ove og Grethe kjenner flere med hytte her, og har brukt mange helger i langrennsløyper og alpinbakker. Den aktive familien ser fram til å endelig ha sin egen fritidseiendom der de kan tilbringe fritiden. 

– Mulighetene er mange og forholdene er topp. Du finner godt tilrettelagte løyper og masse fin natur, sier Kai Ove.

Grethe og Kai Ove er godt fornøyd med byggeprosessen som har holdt tidsplanen. Utviklingen i Fagerlia går raskere enn noen gang. Nå er det lagt ut 32 tomter i de nye feltene Furukollen og Blåbærbakken. 

FLYTTER INN: Thea og Silje hjelper til med innflytting. De klarer knapt å vente til påskeferien.

 

Siden byggingen startet i høst har han vært med på å levere 6 hytter i dette feltet i Fagerlia, samt seks spennende fritidsboliger i rekke på toppen av Tiurtoppen hyttefelt. Med ytterligere to nye felt i samme område, blir det også laget en ny løypetrasé gjennom feltene som kobler seg på alpinanlegget i Bjørgbekktrekket.

Fagerlia ligger fint til ved Meråker alpinsenter. Langrennsløypene går forbi hytteveggen og videre opp i fjellet. Lysløypa starter i Fagerlia og går helt inn til Grova skisenter. 

–  Vi gleder oss til påskefeiring og turer i alpinsenteret, forteller jentene Thea og Silje.

Akkurat nå gjenstår innflytting før alt er klart til å ta i bruk fritidsboligen med utsikt over den trønderske fjellheimen, Fonnfjellet og ikke minst Syltoppen som skimtes langt i det fjerne fra stuevinduet på hytta.

(Sitter med hytteplaner? Se våre ledige tomter her)

UTSIKT: Fra hytta kan familien nyte en spektakulær utsikt mot fjellmassivene.
SLALÅM: Silje og Thea gleder seg til å kjøre slalåm i Meråker alpinsenter.