Et fristed fra hverdagen

I Fagerlia bygger du mer enn en hytte, du skaper ditt helt eget fristed. Et fristed spekket med godt innhold for hele familien. Enten du liker vår, sommer, høst eller vinter best finner du hele tiden aktiviteter og opplevelser i vakre Meråker – og Fagerlia er kanskje det mest allsidige området av dem alle. Se presentasjonsfilm og les mer om området under:

 

Nærhet til byen

For mange er det viktig at det ikke er for lang reisetid fram til hytta. Til Fagerlia kommer du med bil på 30 minutter fra Stjørdal, og under 1 time fra Trondheim. Ønsker du å reise kollektivt er det også mulighet til å reise med buss eller tog.

 

Fagerlia i utvikling

Fagerlia

Fagerlia er ikke et nytt område, men derimot et populært område i konstant utvikling helt siden tidlig på 1970-tallet. Nå skjer utviklingen raskere enn noen gang. For deg som hytteeier betyr dette at dagens tilbud ikke står i fare for å forsvinne, men heller utvikles videre i takt med økende hyttemasse.

 

Fasiliteter

Like ved hytta finner du to gode naboer: Meråker Alpinsenter og Kirkebyfjellet Kurs- og konferansesenter. Bak hytta er et endeløst nettverk av løyper og stier som er operative både sommer og vinter.

dagligvarehandel

For et behagelig hytteliv er det også viktig å ha de viktigste fasilitetene i nogenlunde nærhet. I sentrum av skibygda Meråker finner du 2 dagligvarebutikker, bensinstasjon, kafé, restaurant, byggvarehandel, bilverksted – alt du trenger og mere til. Skulle du ha behov for ekstra innkvartering finnes det overnattingsmuligheter flere steder i bygda.

 

Fristed

hyttekos

Hva er det som skaper et fristed for deg? Om du er sommer- eller vinterentusiast, våghals eller har begge bena trygt nedpå jorda – Meråker og Fagerlia har noe for enhver smak og interesse. Naturen som omgir bygda byr på jakt, fiske, fjellvandring, langrenn, alpint, kiting, klatring og mye, mye mer. Les mer om hva du kan oppleve i Meråker og Fagerlia.