Logo REKORDTIDLIG SESONGÅPNING

Finn skigleden i Meråker Alpinsenter!

fagerlia-alpinbakke-meraaker-7

 

Alpinsenteret i Fagerlia er et sjarmerende og familievennlig alpinsenter. Her tilbys en herlig blanding av gratis barneområder, lange bakker med fantastisk utsikt, terrengpark og spennende muligheter for heftig off-piste kjøring.

 

Alpinsenteret, som ligger i midt i hytteområdet i Fagerlia, er et av Trøndelags største og har nylig investert i nye rails til terrengparken, noe som har løftet opplevelsen både for terrengparken og barneområdet. Platået etter topptrekket er populært blant ivrige kitere, og alpinsenteret stråler av ekte og ærlig skiglede med en god dose lokal personlighet – de er her for at du skal ha det gøy på ski.

Servering og skiutleie
I tillegg til en fantastisk skiopplevelse, tilbyr Meråker Alpinsenter skiutleie og servering, samt skiskole som kan forhåndsbestilles på nett. Kroas Fjellkafé har åpent i alpinsenterets åpningstid, og midt i bakken finner du Kirkebyfjellet. Her kan du oppleve en eksklusiv alpefølelse med kortreiste smaker, vedovnsstekt pizza, noe godt i glasset og en varm seng i flotte hytter. Kirkebyfjellet holder åpent hovedsakelig på fredager og lørdager, i tillegg til under vinter- og påskeferie, annonserte arrangementer og gjennom forhåndsbooking.

 

Nyt en smakfull pause på Fjellbistroen midt i Meråker Alpinsenters bakker. (Foto: Lene M. Prøven)

 

Fagerlia hyttefelt og Meråker Alpinsenter ligger kun en times kjøring med bil fra Trondheim Lufthavn Værnes. For de som foretrekker langrenn, finnes det oppkjørte langrennsløyper fra samme parkering som til alpinsenteret.
Velkommen til en dag med smil, latter og skiglede i Meråker – bli med på moroa i bakken!

Følg med på nyheter og arrangementer via bakkebloggen på Meråker alpinsenters nettside.

 

PRAKTISK INFO / MERÅKER ALPINSENTER

Antall heiser: 4 (t-krok) + 2 barneskitau
Antall nedfarter: 13
Høydeforskjell: 460 meter
Lengste bakke: 2400 meter, terrengpark 700 meter
Parkering: Gratis
Skiutleie: Ja
Skiskole: Online booking på https://merakeralpinsenter.com/skiskole/
Servering: Kafé i tilknytning til alpinsenteret, åpen i alpinsenterets åpningstid. Varmestue med muligheter for å nyte medbrakt mat. Kirkebyfjellet tilbyr servering på utvalgte dager fra Fjellbistroen midt i bakken.
Priser: Dagskort voksen kr 390,-, barn/student og senior: kr 290,-

For fullstendig prislister, og kjøp av skipass besøk: https://merakeralpinsenter.com/skipass/

 

ÅPNINGSTIDER:

Sesongåpning:
9.12.2023 – 10.12.2023 Kl. 10-16.00

Fra uke 50:
Tirsdag og fredag Kl. 17-20.00, helger Kl. 10-16.00.

Jul:
24.12 (Kl. 10-13.00), 26.12-31.12 (Kl. 10-16.00)

Vinterferie 2024:
Åpent hver dag i uke 8.

Fra uke 9, 2024:
tirsdag-søndag fra uke 9.

Med forbehold om vær og snøforhold.

 

Foto: Lene M. Prøven

 

Leter du etter hytte eller tomt i nærheten av Meråker Alpinsenter har du mange flotte muligheter! 

KLIKK FOR Å SE LEDIGE TOMTER HER