Logo Einerbakken

Tomter fra 600 000,- er ute for salg nå

hytter-2

Einerbakken ligger i lett skrånet terreng som gjør at tomtene har god utsikt utover dalen og mot fjellene i sør. Her kan du bygge drømmehytta – og nærmest skli rett inn og ut av langrennsløypene og alpinbakken.

 

Fjellene i Meråker ligger kun en drøy times kjøring fra Trondheim og en halvtime fra Stjørdal. Fagerlia ligger midt i langrennseldoradoet i Meråker og like ved alpinbakken.

Hyttefeltet Einerbakken har en god beliggenhet i nedre del av Fagerlia. Her er det 27 tomter til priser fra ca. 600 000,-. Tomtene er byggeklare høsten 2021 med ferdig opparbeidet vei, vann og avløp.

Rune Langøy, eiendomsansvarlig i Meraker Brug, melder allerede om stor etterspørsel.

– Jeg har aldri fått så mange telefoner om tomter på én dag før, og fem tomter ble reservert de første par dagene da vi la ut tomtene for salg. Her gjelder det å slå til raskt, sier Rune.

Tenker du på å bygge hytte? Finn din tomt i tomtevelgeren.

LANGRENN I IMPONERENDE OMGIVELSER: Milevis med løyper prepareres daglig gjennom hele skisesongen.

Fagert og med god utsikt i Fagerlia

Rune Langøy, Eiendomsansvarlig Meraker Brug

Mange har oppdaget Fagerlia og Meråker hvor naturen innbyr til aktiviteter hele året. Rett bak hytta i Fagerlia finner du et godt utbygd løypenett hvor det er langrennsløyper om vinteren og turstier om sommeren.

Nærmeste nabo i Fagerlia er Meråker Alpinsenter. Langs hyttetomtene i Einerbakken blir det en skitrassé slik at du kan kjøre ski-in og ski-out mellom hytta og bakken.

– Tomtene i Einerbakken ligger i lett skrånet terreng. Dette gjør at hyttene her får god utsikt mot fjellene og utover dalen. Her kan du og familien bygge drømmehytta, forteller Rune.

Meraker Brug er godt i gang med å forberede tomtene.

– Vi har satt opp tomtenummer og enkle stikker som markerer tomtegrensene. Nå fremover kommer vi til å kjøre opp scootersport så et er enklere å komme seg rundt og se. Jeg tar gjerne imot de som vil komme på tomtevisning, og forteller om prosjektet.

Er en hytte i Fagerlia noe for dere?

Ta gjerne kontakt for tomtevisning og mer informasjon!

 

Opplev Meråker

Sommer- eller vinterentusiast, våghals eller begge bena trygt nedpå jorda – Meråker og Fagerlia har det meste. Naturen som omgir bygda byr på jakt, fiske, fjellvandring, langrenn, alpint, kiting, klatring og mye, mye mer.