Logo SERVERINGSTILBUD:

Det skal godt gjøres å gå sulten herfra!

kro_cafe-12

Gjengen på Meråker Kro og Camping er klar for innrykk av sultne påsketurister, og holder både kafeen i bakken og Kroa langs E14 åpent hver dag i hele påska. – de har mange fristende godsaker på menyen!

 

Meråker Kro og Camping har blitt et svært poppis mattilbud for både Meråkerbygg, hyttefolk og folk i farta. Stine Dybvadskog er daglig leder, og får skvist inn en kjapp prat før påsketuristenes ankomst til bygda.
– Ja, nå jobber vi på så vi skal kunne ta imot folket til påske!

Suksess-buffet

Buffeten består av et godt utvalg både kalde og varme retter.

– Vi har hatt stor suksess med tacobuffet på fredager og søndagsbuffeten er veldig populær. Så i påska kjører vi fredagene som vanlig, men skjærtorsdag, påskeaften, første og andre påskedag blir det søndagsbuffet hos oss. Og den inkluderer selvsagt både kaffe og dessert! De andre dagene kjører de ulike dagens på menyen. 

Snadder for alpinister

På kafeen i alpinsenteret serveres det mye godt til hungrige alpinister, og folk som er på fottur eller går på langrenn. Det er ingen hemmelighet at det er chips som er det mest populære på kafeen – varme chips er godt å varme seg på. Snadder som du kan kjøpe i kafeen denne påska er; hamburger, pølse, donuts, sjokolade, muffins, vafler og mye god drikke – kalde og varme.

After-ski med livemusikk

Skjærtorsdag og påskeaften blir det skikkelig stemning utenfor kroa! Stjørdalsbandet PARAT kjører After-ski utenfor kafeen på torsdagen, og det blir kjempestemning!
Vi håper selvsagt på finvær! Livemusikk og påskesol er vel en kombinasjon som er vanskelig å motstå.
Senere på kvelden tar bandet med seg den gode stemninga til bunnen av Fagerlia, da spilles det opp til skjærtorsdagsfest på kroa fra klokka 20 til sent på kveld. Alle rettigheter både på kroa og på kafeen.

På lørdag er det Thomas Brøndbo som lager stemning med After-ski. Begge dagene fra 15-17.00 utenfor kafeen i alpinsenteret.

Kroa har Klippekort på dagens, så hver 10. dagens får du gratis. Lurer du på hva som er dagens, dagens? Sjekk Meråker Kro og Camping på facebook!

På kafeen får du kjøpt hamburger med chips – en av bestselgerne for skifolket!
Merete Juliussen og Christel Raaen jobber på kafeen i påska, og ønsker alle velkommen innom for litt påfyll!
Kroa ligger langs E14, og trekker både lokale, hyttefolk og folk som farer forbi.
Her blir det stor stemning i påsken, med Afterski og livemusikk!
Hva med kaffe og vafler på kafeen etter en lang skitur?