Familiens nye favorittsport

bilde-14-06-2023-23-46-54

I Fagerlia, har familien Arstad fått seg en ny favorittsport, som passer like godt til 9-åringen som til foreldre og ungdommer. De kan bare rusle en kort tur fra hytta til banen, før konkurransen starter. Vi snakker selvsagt om disc-golf!

 

Vi møter Rasmus (9) og Tai Stilson Arstad i den splitter nye Disc-golf-banen i Fagerlia. Sola skinner, og sommervarmen har endelig kommet til Meråker. Mor og sønn Arstad har pakket sekken full av frisbee’er, og er klar for å teste den nye banen!

Familien som består av mor, far og de tre ungene på 17, 15 og 9 år, har hatt hytte i Fagerlia de siste 7 årene. De har testet banen allerede i høst, når den begynte å ta form. Nå er banen ferdig, med ramper og kurver som slynger seg gjennom bakkene i alpinsenteret. De er veldig fornøyde med at det utvikles litt mer aktiviteter som egner seg på våren, sommeren og høsten. – De fleste bruker jo hyttene mest om vinteren, det merker vi jo. Men det skjer mye her nå, disc-golf og Fjellbistroens fredagspizza. En runde disc-golf og pizza må jo være en bra start på helgen tenker jeg! Forteller Tai engasjert.

Rasmus i ferd med å putte frisbee i kurva, omringet av trær og skog.

 

Det som er så fint med disc-golf, er at man kan ut og gå i den fine naturen, og ha et felles mål. Det beste med løypa i Fagerlia, er at man kan få opp pulsen hvis man vil, eller rusle rolig hvis en heller ønsker det, avslutter Tai.

Til daglig bor de i Trondheim, ikke langt unna banen på Dragvoll, og ungdommene i huset har vel testa de fleste i Trondheim ifølge mor. Familien er travel, som de fleste er i dag. Skiskyting, friidrett, fotball, håndball, ja helgene er vanligvis fulle. – Nå gleder vi oss til ferie, hele familien kan spille sammen!

 

Tai og Rasmus synes banen i Fagerlia har mange fine kvaliteter, antall høydemetre og utsikten er noen av de!
Det var mange som testa banen under åpningshelgen tidligere i sommer, både voksne og barn koste seg i sola.