220516_Fagerlia_Bilde 18.02.2022, 11 33 59_Final

Moderne fritidsleiligheter med fantastisk beliggenhet. Ski-in/Ski-Out. Mulighet for carport.

– Leiligheter fra 2.990.000-3.290.000
– Det etableres et sameie som skal gjøre det enkelt å eie leilighet i sameiet, hvor snømåking og diverse blir dekt via felleskostnadene
– Fantastisk beliggenhet øverst i hyttefeltet med flott utsikt og gode solforhold
– Ski-in/ski-out
– 7 carportplasser, førstemann til mølla
– Balkong/terrasse på ca. 9 kvm
– Moderne farge- og materialvalg
– Vedfyring, samt varmekabler i flislagte gulv
– Balansert ventilasjon
– Parkeringsplass hvor det blir tilrettelagt for oppkobling av el-billader
– Hems for leilighetene i 2.etasje
– Det blir etablert felles uteområde som kan benyttes av sameiet
– Godt utbygd løypenett i umiddelbar nærhet til leiligheten, for detaljert info besøk https://skisporet.no/
– Flotte turmuligheter sommer som vinter
– Moderne og flott kjøkken fra HTH One med integrerte hvitevarer
– Utvendig bod
– Kort vei til Meråker sentrum med dagligvarebutikker, café og bensinstasjon
– Ca. 1 time og 20 minutter med bil fra Trondheim og ca. 45 minutter fra Stjørdal. Videre er det kort vei til svenske-grensa og Storlien
Les mer om prosjektet
Entré
Vel inne i leiligheten ønskes man velkommen inn i en innbydende og flislagt entré. Gulvet har lun gulvvarme og flis i moderne 60×60 cm størrelse i en fin gråtone. Entréen har stående panel beiset i Hulderbeige, dette er gjennomgående i hele leiligheten bortsett fra bad, listverk leveres i samme farge som vegg.
 
Stue
Stue og kjøkken i åpen løsning hvor rommet utgjør tilsammen 29,2 kvm. Stuen har store vindusflater som gir rommet en luftig atmosfære og setter et moderne uttrykk på rommet. Det er mulig å møblere med både sofa, stoler og spisestue hvor man kan skape et sosialt rom for flere. Gulvet er av typen Pergo Pure Oak og er gjennomgående i alle rom utenom bad og entré som er flislagte. Fra stuen er det direkte utgang til terrasse/balkong hvor man kan nyte sol og fantastisk utsikt. Sentralt i rommet er det plassert vedovn for effektiv oppvarming og god varmespreding.
 
Kjøkken
Kvalitetskjøkken fra HTH i modellen One. Kjøkkenet har et moderne uttrykk. Hvitevarene er integrert i innredningen og består av stekeovn, induksjons-platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Her ligger alt til rette for å lage deilige måltider som kan nytes av flere. I og med at stue og kjøkken er i åpen løsning kan vertskapet være sosiale med sine gjester selv om maten tilberedes.
 
Bad
Delikat bad med 60×60 cm flis på gulv med gulvvarme og baderomsplater begge i gråtoner, i himlingen er det gips malt i hvit som komplementerer og lyser opp baderommet. Badet består av WC, servant, dusjnisje med innfellbare dusjdører og mosaikk på gulv i samme serie som fliser på gulv, takdusj med hånddusj. Alle armaturer og detaljer er i svart, dette er gjennomgående i hele leiligheten for en helhetlig følelse.
 
2 soverom
Soverom på hhv. 9,4 kvm og 6,9 kvm hvor rommets utforming gjør dem enkle å møblere.
 
Samtlige leiligheter vil få en utvendig bod på 5kvm. Se plantegninger for detaljer.
 
Leilighetene i 2.etg vil i tillegg få en hems med ca. 24kvm gulvareal. Arealet på hemsen vil ikke være målbart pga for lav takhøyde. Denne bidrar til at stue- og kjøkkenløsningen oppleves som mer luftig da det vil være åpent ned, og man får muligheten til å trekke seg litt unna.

Utbygger:
Kontakt:
Marius Kristoffersen Eiendomsmegler Tlf: 45417515 E-post: [email protected]

PRISER

Bolig Soverom P-rom Bra Pris

PLANTEGNINGER

GALLERI