UTSOLGT Fagerlia

Hytter på toppen av Fagerlia – Ski in/ski out

Velkommen til toppen av Fagerlia – moderne hytter med fantastisk utsikt og gode solforhold.

Her får du:
Unik utsikt og beliggenhet
Innholdsrik og fleksibel planløsning
Påkostet standard – “lun” atmosfære
Ski in/out – alpin og langrenn

Innholdsrike hytter med 3 soverom, egen hems, stort flislagt bad med badstue, moderne kjøkken fra HTH og romslig stue – naturlig oppdelt med spisestue og oppholdsareal. Stor, delvis takoverbygd, sørvendt terrasse på hele 24 kvm med flott utsikt.

Egen garasje med sportsbodmulighet i bakkant, rett ved inngangsdøren. Lyst og luftig med store vinduer og ekstra takhøyde på stua med åpen (mønt) himling i stue / spisestue.

Hyttene har påkostet standard med en moderne og lun atmosfære.

Dette er hytter som passer den moderne familie, som ønsker det gode “hytteliv” – med umiddelbar nærhet til friluft og skilek.

Les mer om prosjektet

Forventet fremdrift

Prosjektet er planlagt igangsatt i løpet av våren 2021, med en planlagt fremdrift som gjør det mulig med overtagelse/ferdigstillelse før påske 2022. Denne fremdriften forutsetter at forbehold blir snarlig innfridd og byggestart kan finne sted rett etter påske 2021, samt at fremdrift på byggeplass går optimalt. Angitt fremdriftsplan er foreløpig, og ikke bindende eller dagmulktsutløsende.

Eiendommen skal dog være ferdig senest 14 måneder etter at forbehold er erklært frafalt.

Beliggenhet

Sommer- eller vinterentusiast, våghals eller begge bena trygt ned på jorda – Meråker og Fagerlia har det meste. Naturen som omgir bygda byr på jakt, fiske, fjellvandring, langrenn, alpint, kiting, klatring og mye, mye mer.

Rett utenfor døra i Fagerlia finner du et godt utbygd og preparert løypenett. Langrenn om vinteren, turstier på sommerstid. Prepareringen foregår fra den første snøen faller, til langt utpå våren når den igjen forsvinner. Løypene måler 6 meters bredde og er dermed tilrettelagt både klassisk og skøyting. Løypenettet i Meråker brukes som treningsløyper av verdenseliten i langrenn, og holder en kvalitet selv de vet å sette pris på. Fra parkeringsplassen i Fagerlia går det belyste løyper inn til Grova Skisenter (5 km) hvor du finner ytterligere en lysløype (5 km). Går du tilbake til Fagerlia igjen har du lagt bak deg 15 km lyssatte spor.

Ski in/ski out: Din aller nærmeste nabo heter Meråker Alpinsenter, og ligger i Fagerlia. Her kan du velge mellom et mangfold av aktiviteter. Varierte nedfarter bestående av både preparerte løyper og off-piste traséer. Alpinsenteret har noe for enhver smak, enten du kjører alpint, snowboard, telemark eller parkkjøring. Ta gjerne med hele familien, like ved kafeteriaen finner du også det populære barnetrekket.

Jakt og fiske: Fagerlia ligger perfekt til for deg som også vil benytte hytta som et utgangspunkt for jakt- og fisketurer. Det felles årlig om lag 150 elger i Meråker og her er det gode muligheter for å kombinere jakt med hytteliv. Det er flotte skog- og fjellområder i Meråker og et utall muligheter for gode opplevelser. AS Meraker Brug organiserer jakt- og fiske på store områder og tilrettelegger for at så mange som mulig kan benytte seg av tilbudet. Fra hyttefeltet kan du blant annet gå rett ut i fjellet på rypejakt! Her selges det ulike jaktkort, også sesongkort.

Er du mer interessert i fiske kan vi lokke med fine fiskemuligheter etter røye og ørret i mange fjellvann. Trøndelags beste laksefiske er bare minutter unna – i Stjørdalselvas øverste områder kan man nemlig fiske laks hele sesongen.

Kirkebyfjellet er både et konferansesenter, har restaurant og tilbyr overnatting i et moderne hyttetun, med fine hytter og nydelig utsikt! Skal du feire noe spesielt, eller arrangere møter er dette stedet for deg. Restauranten åpner for publikum og hytteeiere i helger, ferier og høytider og ved spesielle arrangementer og her kan du nyte en middag laget med kun de beste råvarer fjellet og regionen kan by på.

Omkostninger på hver enkelt enhet: kr. 48 842,- 

Utbygger:
Kontakt:
Casper Arntzen VISIBO AS / Norgeshus STS AS Tlf: 40070089 E-post: [email protected]

PRISER

Bolig Soverom P-rom Bra Gulvareal hems Pris
A 3 104 129,4 18,6 m2 Solgt
B 3 104 129,4 18,6 m2 Solgt
C 3 104 129,4 18,6 m2 Solgt
D 3 104 129,4 18,6 m2 Solgt
E 3 104 129,4 18,6 m2 Solgt
F 3 104 129,4 18,6 m2 Solgt

PLANTEGNINGER

GALLERI