maximus-ext_final

Romslig og moderne: Maximus i Einerbakken 11

På tomt 11 i Einerbakken i Fagerlia har vi prosjektert Maximus – tomt med ferdig hytte. Hyttemodellen Maximus er en smart og moderne hytte med en stilren og koselig atmosfære. Maximus ønsker naturen inn med sine store majestetiske vinduer, og passer perfekt inn i Einerbakken. Hytta inneholder hele fire soverom, hems, utvendig bod, vaskerom, et romslig bad og et stort oppholdsrom med stue og kjøkken. Her kan man samle storfamilien i helger og ferier, men samtidig ha rom til å trekke seg unna.

Les mer om prosjektet

Einerbakken ligger i lett skrånet terreng litt lengre ned i Fagerlia. Det skrå terrenget gjør at tomtene også her har god utsikt utover dalen og mot fjellene i sør. Rett over veien finner du oppkjørte skispor som tar deg inn i Meråkerfjellas langrennseldorado, og løypetraseen bare noen meter unna fører deg inn og ut av bakkene i alpinsenteret.

Maximus:
  • Innholdsrik og moderne med store vindusflater
  • Loftstue og disponibelt rom på hems
  • Eget vaskerom og sportsbod
 
Ønsker du å gjøre en del av jobben selv? Da kan du innhentes pris på delleveranser som f.eks byggesett, råbygg eller elektrikerklar hytte. Les mer om de ulike leveringsgradene.
 
Priseksempel Maximus 
Priseksempel:
Maximus ferdig montert råbygg uten tomt
fra: 1.370.000,-*
*Pris gjelder inntil 150 km fra fabrikk

PRISER

Bolig Soverom P-rom Bra Pris
Hytte 3 (+1) 121,1 106,8 4.350.000

PLANTEGNINGER

GALLERI