Mina_exterior-final

Prisgunstig og arealeffektiv: Mina i Einerbakken 11

På tomt 11 i Einerbakken i Fagerlia har vi prosjektert Mina – tomt med ferdig hytte. Hyttemodellen Mina er en moderne og rimelig hytte med tilhørende anneks. Den er plasseffektiv, men samtidig romslig. Hytta har to store soverom, bad, en romslig entrè, bod med inn- og utvendig adkomst, og et stort oppholdsrom med stue og kjøkken. Oppholdsrommet har en fantastisk vindusfasade som trekker naturen inn i rommet. Annekset har ett soverom og ett oppholdsrom. Perfekt for gjester eller ungdommene i huset.

Les mer om prosjektet

Einerbakken ligger i lett skrånet terreng litt lengre ned i Fagerlia. Det skrå terrenget gjør at tomtene også her har god utsikt utover dalen og mot fjellene i sør. Rett over veien finner du oppkjørte skispor som tar deg inn i Meråkerfjellas langrennseldorado, og løypetraseen bare noen meter unna fører deg inn og ut av bakkene i alpinsenteret.

Hyttemodellen Mina:
  • Praktisk hytte med flott vindusfasade
  • Tilhørende anneks
  • Romslig bod med inn- og utvendig adkomst

Ønsker du å gjøre en del av jobben selv? Da kan du innhentes pris på delleveranser som f.eks byggesett, råbygg eller elektrikerklar hytte. Les mer om de ulike leveringsgradene.

PRISER

Bolig Soverom P-rom Bra Pris
Hytte 2 (+1) 81,8 70 3.500.000,-

PLANTEGNINGER

GALLERI