Trollhøtta - Eksempelfoto av kundetilpasset hytte. Vil avvike fra virkelig miljø og omgivelsene.

Prosjektert nøkkelferdig Sandehytte på tomt 20 i Einerbakken

Prosjektert nøkkelferdig hytte på tomt i FAGERLIA- Meråker. Ski-in/Ski-Out. Nærhet til langrennsløyper og turterreng.

For mange er det viktig at det ikke er for lang reisetid fram til hytta, og det viser seg ofte at hytta blir atskillig mer brukt hvis den ligger lett tilgjengelig. Til Fagerlia kommer du med bil på 30 minutter fra Stjørdal, og under 1 time fra Trondheim. Ønsker du å reise med kollektiv er det også mulighet for å reise med buss eller tog.

I Fagerlia bygger du mer enn en hytte, du skaper ditt helt eget fristed. Et fristed spekket med godt innhold for hele familien. Enten du liker vår, sommer, høst eller vinter best, finner du alltid aktiviteter og opplevelser i vakre Meråker – og Fagerlia er kanskje det mest allsidige området av dem alle. Naturen som omgir bygda byr på jakt, fiske, fjellvandring, langrenn, alpint, kiting, klatring og mye, mye mer.

Din aller nærmeste nabo er Meråker Alpinsenter. Løypetraseen langs hyttefeltet fører deg inn og ut av bakkene i alpinsenteret. Varierte nedfarter bestående av både preparerte løyper og off-piste traséer. Alpinsenteret har noe for enhver smak, enten du kjører alpint, snowboard, telemark eller parkkjøring.

Les mer om prosjektet

Bak hytta er et endeløst nettverk av løyper og stier som er operative både sommer og vinter. Prepareringen foregår fra den første snøen faller, til langt utpå våren når den igjen forsvinner. Løypenettet i Meråker brukes som treningsløyper av verdenseliten i langrenn, og holder en kvalitet selv de vet å sette pris på. Fra parkeringsplassen i Fagerlia går det belyste løyper inn til Grova Skisenter (5 km) hvor du finner ytterligere en lysløype (5 km).

Hele 26 fjelltopper i Meråker rager over 1000 meter over havet, alle disse er tilgjengelige både til fots i sommerhalvåret og på ski vinterstid. Den høyeste av dem alle er Fongen med sine imponerende 1441 meter over havet.

20 minutter med bil fra Fagerlia ligger Rypetoppen Adventurepark, like ved svenskegrensa. Her kan du sveve i zip-line over vannet samtidig som du nyter det vakre fossefallet Brudesløret. De har 22 klatreløyper i trær og fjell, i forskjellige høyder og vanskelighetsgrader.

FASILITETER

  • Gode solforhold fra morgen til kveld.
  • Flott utsikt utover dalen og mot fjellene i sør.
  • Ski-in / Ski-Out
  • Naturtomt på hele 1410 m2.
  • Oppkjørte langrennsløyper i verdensklasse i umiddelbar nærhet.
  • Under 1 time fra Trondheim.
  • Jakt og fiskemuligheter

Utbygger:
Kontakt:
Kristoffer Østhagen Sande Hus og Hytter AS Tlf: 940 38 108 E-post: [email protected]

PRISER

Bolig Soverom P-rom Bra Pris
Hytte 3 79 m2 89 m2 3940000

PLANTEGNINGER

GALLERI