Private visninger med vår eiendomsansvarlig

furukollen-v2

Er du interessert i hyttetomt? Vi tar deg gjerne med på visning i området. Vi kjenner området godt, og hvilke kvaliteter de ulike tomtene har. Ring oss for å avtale tid for visning i påsken!

 

BYGGEKLARE HYTTETOMTER I FURUKOLLEN OG BLÅBÆRBAKKEN

Her i Fagerlia i Meråker ligger alt til rette for å skape ditt eget fristed fra hverdagen. Nærhet til naturen, fysisk aktivitet og felleskap med familien er viktige årsaker til at vi nordmenn trives på hytta. Vi reiser rett og slett på hytta for å lade batteriene.

Gjør alvor av hyttedrømmen. Vi har ledige tomter med Ski-in til alpinbakken og nærhet til langrennsløypene. Se våre to hyttefelt Blåbærbakken og Furukollen med ledige hyttetomter. Vi har store tomter på ca. 1 mål. med priser fra 500.000,-

Ta kontakt med vår eiendomsansvarlig Rune Langøy på telefon 982 10 630 så viser han deg hva dette fantastiske området har å by på!

 

FURUKOLLEN FRITID – FRITIDSBOLIGER FRA SELBUHYTTA

6 nye fritidsboliger prosjektert av Selbuhytta og klare for salg i vakre Fagerlia! Priser fra: 3.490.000,-

Hyttene er utformet med moderne arkitektur og komfort. Store vindusflater gir godt gjennomlys i boligen og inviterer den vakre utsikten og naturen inn i stua. Med mulighet for 3 soverom og en romslig utvendig sportsbod er dette ei hytte også for den aktive familien. Markterrasse og stor terrasse med delvis overbygg i andre etasje gir deg rom for å nyte dagen ute, godt skjermet for innsyn. Under terrassen finner du egen carport med direkte tilgang til sportsboden.

Finn ut mer om Furukollen fritid, og se finn.no-annonse av prosjektet her.

 

Øyvind Adserø og familien falt pladask for hyttedrømmen i Fagerlia. Nå ser de frem til å tilbringe helger og fridager på hytta, året rundt. Les saken og finn ut hvorfor: 

 

Beliggenheten betyr alt